Account

Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig op je loginpagina "wachtwoord vergeten" selecteren. Als je hier vervolgens je e-mailadres invult, wordt er een mailtje gestuurd met verdere instructies. 

Wat zijn jullie openingstijden?

Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 uur tot 20:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur. Buiten openingstijden is het nog steeds mogelijk om bestellingen te plaatsen op de website. 

Bestellen

Betaling

Bestellingen worden direct aan de administratie gefactureerd. Zo hoef je nooit meer geld voor te schieten, of bij de bezorger af te rekenen.

Er gaat iets mis met mijn bestelling

Wij hebben een servicedesk die altijd voor je klaarstaat. Je kunt ons doordeweeks tussen 08:30 - 20:00 uur en in het weekend tussen 09:00 - 18:00 uur bereiken via 088-0220300 of info@absoluta.nl. 

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd aan het e-mailadres van je account. Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, controleer dan op je accountpagina of je bestelling in het overzicht is terug te vinden. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen op 088-0220300, of op info@absoluta.nl.

Bereikbaarheid

Kan ik met jullie chatten?

Tijdens openingstijden is het mogelijk om met een van onze medewerkers te chatten. Je vindt de chat linksonderin de hoek van de website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op